ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Ο παράλληλος εγκέφαλος για της βενζίνες, ενεργεί ως εξής:

Aαντιλαμβάνεται τα σήματα, από τους αισθητήρες του κινητήρα και αφού τα βελτιστοποιήσει, τα στέλνει στον εγκέφαλο, παρακολουθώντας την ήδη χαρτογραφημένη περιοχή του εγκεφάλου και την εξελίσσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία επέμβαση μέσα στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, γιατί είναι ένας εξωτερικός τρόπος αναβάθμισης.

Οι αποδόσεις είναι 8-10% στα ατμοσφαιρικά, στα turbo έως 22% και στα πετρέλαια 25-30%.  Το σημαντικότερο αποτέλεσμα της αναβάθμισης, είναι η ροπή που παίρνει το αυτοκίνητο, και δια της ροπής, ως γνωστό, μειώνεται και η κατανάλωση καυσίμων. Διότι, π.χ εκεί που το αυτοκίνητο πήγαινε με 2η πάει πιο δυνατά με 3η 

Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου, επαναμετρά την ποσότητα του απαιτούμενου ψεκασμού και άλλων παραμέτρων και μετά ρυθμίζει, με τον απόλυτα καλύτερο τρόπο, τις original αποθηκευμένες παραμέτρους, που βρίσκονται στην ήδη χαρτογραφημένη περιοχή του εγκεφάλου, να λειτουργούν με βάση τις νέες καμπύλες της νέας αυξημένης απόδοσης. Πράγμα που σημαίνει και ασφαλές tuning για την μηχανή του οχήματος.

Για πετρέλαια