ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ DIESEL

New Generation in performance increase

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ               για την ΑΣΦΑΛΗ αύξηση αποδόσεων ιπποδύναμης, ροπής και οικονομίας.

diesel tuning Athens Greece παραλληλος εγκέφαλος καλωδιωση

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΕ E-MARK:

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΥΞΗΣΗ:

ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ
– ΡΟΠΗΣ
– ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

– Εύκολη εγκατάσταση
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής με E13 MARΚ
– Υψηλή προστασία κινητήρα
– Ψηφιακός επεξεργαστής

ΠΛΗΡΩΜΗ και με ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ και έως 4 ΆΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Σύντομα χαρακτηριστικά:

1) Μεγαλύτερη απόδοση:

Ανάλογα με το αυτοκίνητο, μπορείτε να υπολογίσετε αύξηση απόδοσης μετά την αναβάθμιση έως 15-25%, σε αυτοκίνητα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

2) Αύξηση ΡΟΠΗΣ (δύναμης τραβήγματος):

Το όχημά σας μπορεί να αποκτήσει περίπου έως 15-20% μεγαλύτερη  ροπή, την οποία αντιλαμβάνεστε αμέσως μετά την τοποθέτηση του παράλληλου εγκεφάλου, δημιουργώντας σας καλύτερη οδηγική απόλαυση.

3) Οικονομία καυσίμων:

Μπορεί να επιτευχθεί μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων, λόγω καλύτερης λειτουργίας του κινητήρα, καλύτερων εκπομπών καυσαερίων, καθώς και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής του φίλτρου DPF. Περίπου 0,4l εως 1l / 100χλμ.

4) Εύκολη εγκατάσταση:

Ο παράλληλος εγκέφαλος είναι εξωτερική συσκευή η οποία συνδέεται στο σύστημα ψεκασμού του αυτοκινήτου με εργοστασιακές συνδέσεις, χωρίς καμία απολύτως μηχανική παρέμβαση, μέσα σε χρόνο 10 λεπτών, (συμπεριλαμβανομένων των 5 λεπτών αναμονής, που απαιτούνται, για την ασφαλή παύση λειτουργίας, του εγκεφάλου του οχήματος, που απαιτείται πριν γίνει η σύνδεση του παράλληλου εγκεφάλου). Περιλαμβάνει σύστημα ένδειξης ασφαλούς σύνδεσης στο όχημα.

5) Υψηλή ποιότητα κατασκευής με E13 MARΚ.

6) Υψηλή προστασία κινητήρα:

Οι παράλληλοι εγκέφαλοι μας, είναι κατασκευασμένοι για υψηλή προστασία του κινητήρα, για να μην παρεμβαίνουν στο original σύστημα διαχείρισης και εντοπισμού βλαβών του κινητήρα.

7) Ψηφιακός επεξεργαστής:

Ο 48MHz γρήγορος επεξεργαστής των παράλληλων εγκεφάλων μας, επιτυγχάνει την βελτιστοποίηση και μεταφορά των δεδομένων, στον συντομότερο δυνατόν χρόνο και με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο, στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα:

Οι παράλληλοι εγκέφαλοι, είναι εξωτερικές συσκευές, που συνδέονται στο σύστημα του ψεκασμού του αυτοκινήτου, ( όπως common rail, ) με εργοστασιακές συνδέσεις, κάνοντας την εγκατάσταση πολύ εύκολη, ΧΩΡΙΣ καμία μηχανική παρέμβαση.

Οι παράλληλοι εγκέφαλοι, εκμεταλλεύονται το 30% των δεδομένων, των ανεκμετάλλευτων επιδόσεων που αφήνουν οι κατασκευαστές στα αυτοκίνητα και κάνουν το αυτοκίνητο ισχυρότερο, χρησιμοποιώντας τα λιγότερα δυνατά καύσιμα.

Ανάλογα με το αυτοκίνητο, μπορούμε να μετρήσουμε την αύξηση ιπποδύναμης περίπου έως 15-25% και ροπής έως  20-25% και να προσεγγίσουμε από 0,4 έως και 1 λίτρο/100 χλμ , σε οικονομία καυσίμου, χρησιμοποιώντας τον παράλληλο εγκέφαλο σε αυτοκίνητα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η πρακτική εμπειρία έχει δείξει, ότι μετά από την αναβάθμιση, το επίπεδο καυσαερίων μειώνεται, καθώς ακόμα,  μπορεί να αυξηθεί και η διάρκεια ζωής του DPF ( Φίλτρο Κατακράτησης Μικροσωματιδίων Πετρελαίου) .

Κατά τη διάρκεια της βελτιστοποίησης, ο παράλληλος εγκέφαλος καταγράφει τα σήματα από τον εγκέφαλο (ecu) του αυτοκινήτου και τα στέλνει ψηφιακά βελτιστοποιημένα, στο σύστημα ψεκασμού καυσίμου, χωρίς ποτέ να παρεμβαίνει, στην διαχείριση του εγκεφάλου του αυτοκινήτου και στο σύστημα εντοπισμού βλαβών.

Ο παράλληλος εγκέφαλος, επιτυγχάνει την μέγιστη εφικτή απόδοση και την μέγιστη εφικτή βελτίωση κατανάλωσης καυσίμων, από το original σύστημα διαχείρισης του αυτοκινήτου.

Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη. Γίνεται εντός 15 λεπτών, (συμπεριλαμβανομένων των 10 λεπτών αναμονής, που απαιτούνται, για την ασφαλή παύση λειτουργίας, του εγκεφάλου του οχήματος, που απαιτείται πριν γίνει η σύνδεση του παράλληλου εγκεφάλου.).

Οι εγκέφαλοι ενδέχεται να διαφέρουν. Για την ακριβή φωτογραφία του εγκεφάλου που αφορά το όχημά σας επικοινωνήστε μαζί μας.